MOL csapat Futball Blog

Sándor György orosz, Tóth Balázs spanyol győzelmet vár az Eb-n

2012.06.16. 12:05 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

vidi-edzes.jpgA Videoton labdarúgói jelenleg szabadságukat töltik, de ez csak a labdarúgókra érvényes. A klub vezetése természetesen már az következő szezonon dolgozik, amely reményeik szerint eredményesebb lesz az ideinél. Ez konkrétan a bajnoki címet jelenti, hiszen idén második helyen végzett Paulo Sousa együttese.

A játékosok valószínűleg Európa különböző tengerpartjain pihenik ki a szezon fáradalmait, de valószínűleg esténként ők is televízió előtt ülnek, hiszen javában zajlik a labdarúgó Európa-bajnokság, amit egy valamirevaló futballista biztos nem hagy ki.

A magyar válogatott ugyan ezúttal se jutott ki, de a fehérvári klub két válogatott labdarúgója elmondta milyen végeredményt vár az ukrán-lengyel rendezésű kontinensvetélkedőn.

A csapat kapitánya, az egész szezonban remek formában játszó Sándor György nem titkolja, ő az oroszoknak szurkol. Az Ungváron, azaz Kárpátalján született, a magyar mellett az ukránt is anyanyelvként beszélő középpályás nem titkolja, neki kifejezetten tetszik Arsavinék játéka, és lehet, hogy sokan megmosolyogják érte, ő a végső győzelemre is esélyesnek tartja a holland Dick Advocaat által irányított gárdát.

Az mindenesetre mellette szól, hogy a legutóbbi Európa-bajnokságon is az egyik legszebb futballt az oroszok játszották – elég csak a svédek és a hollandok elleni győzelemre gondolni -, az pedig személyes pechjük volt, hogy az elődöntőben a top favorit – későbbi győztes – spanyolokkal akadtak össze.

Ezek után meglepetés volt, hogy a 2010-es világbajnokságra nem sikerült kijutniuk, így valószínűleg dolgozik bennük a bizonyítási vágy is. Mindenesetre a csehek elleni bemutatkozó meccsükön látszott, az elődöntőig most is esélyesek lehetnek.

Sándor úgy véli a négy évvel korábbi győztes, Spanyolország ezúttal alulmarad a döntőben, míg rajtuk kívül az elődöntőbe a németek és az ukránok várhatóak. Ez utóbbinál talán figyelembe vehető, hogy Gyuri vagy bombameglepetésre számít, vagy csak egyszerűen „hazabeszélt”. . .

A csapat másik középpályása, a korábbi válogatott Tóth Balázs úgy véli, a spanyolokat ezúttal sem lehet legyőzni. Véleménye szerint megismétlődik a spanyol-holland világbajnoki döntő, melyből ezúttal is Fernando Torresék kerülnek ki győztesen. (A spanyol győzelem egyébként is nagy esemény lenne, hiszen az Eb-k történetében ez lenne az első címvédés.)

Balázs szintén az elődöntőbe várja a németeket, és úgy véli hiába Sándor Gyuri szimpátiája, a legjobb négy jelenti a végállomást az oroszoknak is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr614590249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása