MOL csapat Futball Blog

José Gomes: Nagyon jól érzem magam a Vidinél

2013.10.04. 16:00 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

gomes.jpgElőször a Videoton FC történetében, a csapat vezetőedzője, a portugál José Gomes volt a klub hivatalos Facebook-oldalán a chat vendége. A szurkolók bármilyen jellegű kérdést feltehettek neki, melyeket a válaszokkal egyetemben a klub hivatalos honlapján a vidi.hu-n is elolvashattak.

Ezekből kiderül, hogy Gomes szerint a magyarországi körülmények nagyon eltérőek, hiszen ami Székesfehérváron még játéktéren belül van, az mondjuk Debrecenben, már a vonalon kívül van, így ezért lehet sokak számára nem mindig látványos a piros kékek játéka.

A szakember szerint jelenleg a Videotonnak minden poszton kitűnő játékosai vannak, így nem látja szükségét, hogy igazoljanak. Természetesen abban az esetben, ha valakivel valami történik, vagy valamelyik játékosukat jó ajánlat esetén megveszi egy másik klub, akkor jöhet új igazolás szóba. Ennek értelmében a jelenleg szabadon igazolható korább Vidi-játékos André Alves sem került képbe.

A számos szakmai kérdés mellett azt is megtudhattuk, hogy szeret lovagolni és a kedvenc labdarúgója az argentin Diego Maradona.

Elmondta, mindig úgy állítja össze a csapatot, hogy azt veszi figyelembe, adott nap, ki milyen formában van. Ugyanakkor ígéretet tett a szurkolóknak, hogy igyekeznek mérkőzésről mérkőzésre egyre jobb játékkal előrukkolni, hiszen mindennap ezért dolgoznak. Úgy véli a bajnokság megnyerésére csak a legstabilabb csapatnak van esélye!

A korai EL-búcsúról elmondta, olyan volt számukra, mint egy torta. Mindenkinek megvolt a ráeső szelete ebből a bizonyos tortából. Ezt azonban már kitárgyalták a játékosokkal is, a vezetőséggel is, és már csak előre nézünk, az előttünk álló feladatokra koncentrálunk, amelyek közül a legfontosabb a bajnoki cím megszerzése.

 Tisztában van vele, hogy ez mekkora teher, de úgy véli, ezt a terhet mindannyijuknak el kell viselni. Aki erre nem képes, az nem elég jó ahhoz, hogy az ország legjobb és nemzetközi szinten is sikeres csapatának tagja legyen.

Kiemelte, a bajnokság megnyerése a legfőbb cél, de emellett minden kupameccsüket szeretnék megnyerni. A bajnoki cím pedig azért a legfontosabb, mert így a következő szezonban európai kupaszereplők leszünk. Ugyanakkor tisztában van vele, egy ilyen klubnak, mint a Videoton, hazai terepen is folyamatosan nyerni kell.

Gomes kiemelte, nagyon jól érzi magát a Vidinél, szeret itt dolgozni. A klub minden feltételt biztosít ahhoz, amely a munkájához szükséges, és ahhoz, hogy jól is tudja végezni a munkát. Szereti az országot és a magyar embereket is. Most már pedig, hogy a családja is itt van vele, semmi sem hiányzik.

Úgy véli a foci nem csak egy játék, és nem csak egy üzlet, hanem egy látványosság, egy szórakozási forma is, aki pedig szórakozni akar, és ezért fizetni is hajlandó, az természetesen jó körülményeket szeretne. Éppen ezért a csapat, az edzők, a szakmai stáb és a klub valamennyi dolgozójának kitűnő munkájára van szükség ahhoz, hogy egyre többen legyenek a meccseken, vagyis mindenkinek a saját maga részét hozzá kell tennie ehhez a dologhoz.

(Fotó:vidi.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr115551557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása