MOL csapat Futball Blog

Nikolics: Nem tartom kizártnak, hogy pályafutásom végéig a Vidi játékosa maradok

2014.02.02. 11:33 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

nikolics.jpgAz elmúlt hetekben a Videoton labdarúgócsapata Spanyolországban edzőtáborozott. A kellemes időjárási viszonyok mellett a játékosok sokat dolgoztak és négy edzőmeccset is játszottak, melyeken három döntetlen mellett egy súlyos vereséget is elszenvedtek.

A Vidi a négy meccsen hat gólt szerzett, melyekből Nikolics Nemanja egymaga négyet szerzett, azaz remek formában várja a bajnokság tavaszi folytatását. A válogatott támadóval még az edzőtáborban készített interjút a klub munkatársa, amely a vidi.hu-n is megjelent, ebből szemezgettünk.

A népszerű Nikó elmondta, jó ellenfelek ellen tudtak meccseket játszani, és kiváló körülmények között edzettek. Tisztában van vele, ebben a periódusban még nem a barátságos meccsek eredményein van a hangsúly, hanem azon, hogy éles szituációban tudják gyakorolni azokat a dolgokat, melyeket edzéseken végzünk el. Azon dolgoznak, hogy topformában legyenek, mire kezdődik a tavaszi szezon.

Azt ugyanakkor külön kihangsúlyozta, számára teljesen mindegy, hogy edzés, edzőmeccs, vagy bajnoki van, a góllövés ugyanolyan fontos számára. „Minden gólt meg kell becsülni, én ilyen vagyok. Edzésen is ugyanúgy a maximumot próbálom nyújtani, mint tétmeccseken, és az edzésen szerzett gólnak is ugyanúgy tudok örülni. A továbbiakban is azon leszek, hogy minél több találat fűződjön a nevemhez” – mondta a 27 esztendős támadó.

Tervei szerint karácsonykor Magyarországon, szilveszterkor és a szerb karácsony idején pedig Szerbiában lettek volna, de cseppet sem bánja, hogy nem így alakult a sorsa. Elárulta, nagyon meglepődött, mert nem számított arra, hogy összetartás lesz január elején, de örült a meghívónak, és örömmel ment a válogatottba, és ez a jövőben is így lesz.

Ugyanakkor a válogatott törökországi edzőtáborába nem utazott el, ugyanis kisebb sérülést szenvedett a keddi, FC Oțelul Galați elleni felkészülési mérkőzésen, és a következő napokban kezelésre szorul.

A spanyolországi edzőtáborral kapcsolatban elmondta, csapattársaihoz hasonlóan, neki is nehéz ennyi időt távol tölteni a családjától. „Természetesen az ilyen hosszú edzőtáborok rendkívül egyhangúak, de profi futballisták vagyunk, rengeteg hasonló időszak van már mögöttünk. A családom nagyon hiányzik, szerencsére azonban minden nap tudok a feleségemmel az interneten keresztül beszélni. Biztos, hogy teljesen sosem fogja megszokni ezt az életvitelt, de mindig ott van mellettem, mindenben támogat, és ez rengeteget jelent nekem” – mondta a csapat 17-ese a vidi.hu-nak.

Bármit is hoz számára a tavaszi szezon, mindenképpen emlékezetes marad, hiszen március végére várja második gyermekét, akiről már most tudják, hogy kisfiú lesz, így nem elképzelhetetlen, hogy pár év múlva újabb Nikolics lesz a Vidi erőssége 

Természetesen szóba került a légiós élet is, melyről őszintén elmondta véleményét. „Csak akkor vagyok hajlandó elhagyni a Vidit, ha ez a klubnak is jó, és nekem is. Nem sietek sehova, nagyon jól érzem magam Székesfehérváron. Rengeteget kaptam ettől a klubtól, és bízom benne, hogy én is sokat adtam a Vidinek. Olyan ember vagyok, aki büszke arra, amit ettől a klubtól kapott, és nagyon megbecsülöm a szurkolók szeretetét is. Azt sem tartom kizártnak, hogy pályafutásom végéig a Vidi játékosa maradok, amennyiben a klub is hasonlóan gondolkodik velem kapcsolatban” – összegzett a Vidi támadója. 

(Fotó:vidi.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr605793696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása