MOL csapat Futball Blog

Juhász Roland: Eddig nem volt annyira rossz a 2013-as év

2013.09.02. 12:00 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

juhász.pngTovább menetel a Videoton FC labdarúgó csapata a bajnokságban, a fehérváriak legutóbb vasárnap az MTK-t verték, így továbbra is veretlenek, ráadásul most már vezetik a bajnoki tabellát. Egykori csapata ellen nem lehetett ott a pályán a sérüléssel bajlódó Juhász Roland, akivel még a hétvégi bajnoki előtt beszélgettünk sérüléséről és az idei év eddigi történéseiről.

Juhász Roland az elmúlt hetekben remek formában játszott, vezéregyénisége volt a bajnokságban menetelő Videotonnak. A bajnoki címvédő Győr ellen az ő gólja jelentette az egyenlítést – egyben a Vidi veretlenségének megőrzését – öröme azonban mégsem lehetett felhőtlen, hiszen a rangadó hajrájában súlyos sérülést szenvedett, ami miatt heteket kényszerül kihagyni.

A válogatott labdarúgó jobb térdében szakadt el az oldalszalag, így néhány hétig térdrögzítőt kell viselnie, utána kezdheti el a rehabilitációt. Ez azonban nem csak a Vidinek, de a rendkívül fontos világbajnoki selejtezőkre készülő magyar válogatottnak is komoly veszteséget jelent.

„Arra emlékszem, hogy a győri Völgyi Dániel vezette fel a labdát, csapattársam Szolnoki Roland jött mögötte, majd amikor elrúgtam a labdát, éreztem, hogy Szoszó „elviszi” a lábamat. Szerencsétlen dolog, hogy pont a saját csapattársam rúgott le” – mondta a sérülése körülményeiről.

Úgy gondolja a mozdulatban benne volt, hogy valaki megsérül, hiszen nem lehetett a mozgást kontrollálni. Sajnos pont ő lett az, de mint elmondta, az már a múlt. Másnap Szolnoki felhívta, de sikerült megnyugtatnia, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalása, hiszen az ilyen véletlen sérülések benne vannak a labdarúgásban. Persze Juhász számára a lehető legrosszabbkor jött ez a sérülés, formába lendült és a válogatottban is visszaszerezte helyét, ugyanakkor pozitívan áll a dolgokhoz, hiszen egyre jobban alakul számára az év.

„Attól függ, hogy honnan nézem az idei évet. Végre sikerült lezárnom az Anderlechtnél töltött időszakot, lerendeződött az ügyem, a tavaszt is élveztem a Vidiben, a játék is jól ment, így eddig nem volt annyira rossz a 2013-as év, de ez a sérülés nem jött jókor. Igaz egyetlen sérülés sem jön jókor” – mondta a 30 esztendős játékos arról, miként értékeli az idei évét.

Elárulta, legalább annyira fáj a lelke, mint a térde, hiszen jó formájának köszönhetően biztos, hogy kezdő lett volna a sorsdöntő selejtezőre készülő válogatottban. Bukarestben valószínűleg főszerep várt volna rá a román rohamok közepette, így viszont legalább 2-3 hónap kihagyásra kényszerül

„Úgy gondolom, a románok nagyon készülnek, bár az itteni meccsen nem tűntek meggyőzőnek. Fontos, hogy keveset foglalkozzunk a románokkal, a saját játékunkkal kell foglalkoznunk. Ők túl sokat foglalkoznak a mi védelmünkkel, de remélem, a meccs a mi támadójátékunkról szól majd, és nem a védelmünk, hanem a csatáraink okoznak nekik gondot” – mondta a hetvennyolcszoros válogatott játékos.

Az orvosok szerint másfél hónaptól négy hónapig is eltarthat a felépülése, mindez napokon belül eldől. Mint elmondta sérülése ellenére ott lesz a válogatott találkozóján, hogy legalább jelenlétével erősítse a Bukarestben pályára lépőket. 

(Fotó:vidi.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr475488812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása