MOL csapat Futball Blog

A Vidi tehetségei az edzőtáborban bizonyíthatnak

2014.02.15. 14:24 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

gomes-mester.jpgA Videoton labdarúgócsapata ezekben a napokban második edzőtáborát tartja Spanyolországban. A fehérváriak legutóbbi edzőmeccsükön nagyszerű játékkal 5-1-re verték az ázsiai BL-győztes Kuangcsou Evergrande együttesét.

Azonban vannak olyan játékosok, akik nem csak a győzelemnek örülhettek, hiszen az idei felkészülés lehet számukra pályafutásuk során a legmaradandóbb. A Vidi két olyan fiatalt is elvitt az edzőtáborba, akiket eddig többnyire csak a második csapatban szerepeltek.

A védő Tar Zsolt először, míg a középpályás Hudák Martin másodszor vett részt edzőtáborozáson a legjobbakkal. Ennek apropóján a klub honlapja készített velük interjút.

A játékosok elmondták, roppant élvezetesek az edzések, és nagyon örülnek, hogy ott lehetnek am legjobbakkal az edzőtáborban. Hudák elárulta, elég váratlanul érte, hogy ő is a csapattal tarthat, hiszen az indulás előtt egy nappal tudta meg, de ennek ellenére borzasztóan örült a lehetőségnek. Tar is csak az indulás előtti napon kapta a hírt, és neki ez az első edzőtábora a Vidivel, próbál minél jobb teljesítményt nyújtani, hogy még sok követhesse.

A Dinamo Moszkva és a Kuangcsou ellen mindketten szerepet kaptak – utóbbi meccsen Hudák kezdőként -, de nem látszott rajtuk a megilletődöttség.

„Jól játszottunk vasárnap egy nagyon erős csapat ellen, a társak folyamatosan beszéltek hozzám, segítettek, ami nagyban megkönnyítette a dolgomat, mert sokkal gyorsabb a játék, mint NB III-as szinten, és fel kell tudni venni a ritmust, nem csak az ellenféllel, hanem a többiekkel is” – mondta Hudák a vidi.hu-nak.

Tar szerint nagyon mély volt a talaj, nem volt egyszerű a folyamatos játék. Ennek ellenére így is volt egy ígéretes helyzete, de nem találta el jól fejjel a labdát, így kimaradt a lehetőség. A 191 centis védő úgy érzi a csapatnak és neki sem lehet oka panaszra a vasárnapi teljesítményt illetően.

A jövővel kapcsolatban elmondták, ez a két hét egy lehetőség számukra, és ezalatt a rövid idő alatt is mindent megtesznek, hogy bizonyítsák a szakmai stábnak, számíthatnak ránk hosszútávon is.

A Videotonra még egy mérkőzés vár az edzőtáborban, hétfőn az orosz bajnokság egyik legerősebb együttesével a CSZKA Moszkvával csapnak össze. A fiatalok pedig ismét bizonyíthatnak!

(Fotó:vidi.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr535815609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása