MOL csapat Futball Blog

Garancsi kiáll Sousáért és a büfében kapható sörért

2012.08.10. 07:06 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

garancsi2.JPGAz elmúlt héten - immár második alkalommal - online-chatet szervezett a Videoton FC a Facebookon a klub tulajdonosával, Garancsi Istvánnal. A szurkolók kérdéseit módosítás nélkül közölték, Garancsi pedig megpróbált minden kérdésre válaszolni.

A hozzászólásokból és a kérdésekből kiderült, hogy a klubnak még Floridában is van szurkolója, míg a klubvezető olyannak fogadja el a csapat vezetőedzőjét Paulo Sousát, amilyen. Garancsi elmondta, Sousa egy más országból, más kultúrából jött, ugyanakkor a meccs élete legfontosabb dolga.

Garancsi szerint nagyon sokszor provokálják, direkt mutatják előnytelen pózokban, de a csapat mellett 100%-ban kiáll. Garancsi szerint mindig a negatívumot látják benne, pedig még 15 edző van az NB I-es csapatok kispadjain, érdekes azokról nem írnak. Paulo egyszer sem kritizált bírókat, szemben néhány edzővel, akik verbális támadást intéztek a meccsek után a bírók ellen.

Garancsi a szakmai dolgokba és az átigazolási pletykákba nem akart mélyen belemenni, annyit azonban elárult, véleménye szerint  a Vidi minden labdarúgója minőségi és a nincs B-csapat, mindig az a legerősebb összeállítás, amelyik pályára lép.

Akadt olvasó, aki a klub játékos politikáját (magyarok –külföldiek arányát) kifogásolta. Garancsi válaszában elmondta, olyan játékosok mentek el tőlük, akik Sousa és az általa képviselt munkafilozófiát nem fogadták el. Egyébként pedig a Vidi mint vállalat, játékos-politikát is folytat és a gazdaságosságot is szem előtt kell tartani. Mindenkinek el kell fogadnia, hogy néha játékosok jönnek, mennek, beválnak és nem vállnak be. Úgy véli, ki kell állnia a csapata mellett, hiszen a Vidiben nincsenek "ismeretlen" külföldiek, miként az egyik szurkoló fogalmazott.

Akadt szurkoló, aki a büfében kapható sör minősége miatt „reklamált“, amire a klubvezető elmondta, rettenetesen figyelnek a büfé színvonalára és a minőségre. A VIP-ben pontosan ugyanaz a szállító, és ugyanazok az eszközök, mint a büfékben, és a sör minősége 100%.

Volt olyan szimpatizáns, aki arról érdeklődött, meddig marad a klubnál, mire csak annyit válaszolt: Egy csapatot, egy klubot nem lehet egyik napról a másikra "elhagyni". Nagyon hosszú távra tervezek. Ugyanakkor egy közös „fehérvári sport-bérlet” bevezetéséhez nagyon nehéz technikai fejlesztéseket kellene végrehajtani, de nem vetették el végleg az ötletet.

A stadionnal kapcsolatos kérdésekre válaszolva elmondta, a Vidi beléptető-rendszere a legkorszerűbb ma az NB I-ben. Két évet dolgoztak rajta, hogy így legyen. Az online-mód össze van kapcsolva a könyvelési rendszerükkel, szinte egyedüli az online-jegyvásárlási lehetőségünk, bármilyen árkedvezményt, módosításokat pillanatok alatt át tudnak állítani.

Elárulta, van kedvenc játékosa a csapatból, de a nevét nem mondta meg. Egy kérdésre válaszolva elmondta, amennyiben a csapat bejut az Európa-liga csoportkörbe biztos, hogy marad Fehérváron, hiszen azért ruháztak be a Sóstói Stadionba (amely jelenleg a legmagasabb kategóriát képviseli Magyarországon) hogy minden csoportmeccset, ameddig lehet, ott játsszanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr124704426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása