MOL csapat Futball Blog

A Vidi játékosait kedvenceik is elkísérték az edzőtáborba

2012.07.03. 09:15 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

vidi-edzes.jpgSzlovéniában tölti a felkészülési szezon egy részét a Videoton labdarúgó csapata. Paulo Sousa együttesének játékosai egy-egy edzőtábor során, több hétre kénytelenek elszakadni szeretteiktől. Van akinek ilyenkor a családtagjai, szerelme hiányzik, van a kinek a hobbija. A vidi.hu segítségével ezúttal megnézzük, ki mit visz magával az edzőtáborokba, hogy enyhítse honvágyát, vagy esetleg hobbija iránt érzett olthatatlan vágyát.

A csapat ifjú középpályása például egy plüssmackót vitt magával a szlovéniai táborba, amely különleges jelentőséggel bír számára.

"Ezt a macit mindenhova magammal viszem, ahova csak megyek. Ezt ugyanis a szerelmemtől, Szandrától kaptam, így most ő is itt van velem kicsit az edzőtáborban. Szóval nem babonából van nálam, egyszerűen csak romantikus alkat vagyok. Van egyébként a macin egy rózsafüzér is, ez szintén sokat jelent számomra, hiszen vallásos nevelést kaptam, és minden nap elmondok egy rózsafüzér imát."

A csapatkapitány Sándor György számára a hobbija az, ami leginkább hiányzik, természetesen a szerettein kívül. A válogatott játékos imád vadászni, hobbijának gyerekkora óta hódol, jóllehet csak pár éve rendelkezik fegyvertartási engedéllyel. Nem ő amúgy az egyetlen hobbi-vadász a labdarúgók között, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya, a Vác és a Fradi egykori szakvezetője, Csank János is ennek a hobbinak hódol.

"Legutóbb, néhány hete, Lencse Lacival vadásztunk közösen, de amikor csak tehetem - akár egyedül is - elmegyek Fehérvár környékén vadászni. Volt már több nagy zsákmányom is, szóval nem panaszkodhatok. Az edzőtáborba nyolc vadászmagazint hoztam magammal, amikor pedig van egy kis szabadidőm, akkor ezeket lapozgatom, olvasgatom - mondhatni továbbképzem magam." - árulta el a vidi.hu-nak a csapatkapitány.

A fehérváriak házi gólkirálya, a legutóbbi szezont követően a Nemzeti Sport által az idény legjobb játékosának választott Nikolics Nemanja, Kovács Istvánhoz hasonlóan a szeretteivel kapcsolatos tárgyat visz magával az edzőtáborba. Az ifjú apuka poggyászából természetesen a feleségére és a kislányára emlékeztető tárgy az amely kihagyhatatlan egy-egy utazás előtt.

"Nálam van mindig egy fénykép, melyen a feleségem és a kislányom van rajta. A legfontosabb dolog számomra a család, ezért nem is kérdés, hogy mi az a személyes dolog, amit minden alkalommal magammal viszek."

A játékosoknak ezek a személyes tárgyak segítenek abban, hogy egy-egy hosszú edzőtábor alatt vagy lekössék magukat a pihenő időszakban, vagy legalább gondolatban itthon legyenek. Mindenesetre Kovács Istvánnak szerencsét hozott a maci, hiszen az ifjú játékos már két gólt szerzett a Vidi felkészülési mérkőzésein.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr414624548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása