MOL csapat Futball Blog

Sándor György: Jó lenne felülmúlni az idei sikereket

2011.12.29. 12:40 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

Sándor György pályafutása talán legjobb évén van túl. A Videotonnal megszerezte a klub első bajnoki címét, meghatározó tagja az egyre jobban összekovácsolódó válogatottnak és az őszi szezonban ő lett a fehérvári klub csapatkapitánya.   

A 27 esztendő labdarúgó – akinek édesapja korábban edzőként dolgozott a klubnál – a karácsonyt Kárpátalján, a szilvesztert pedig Budapesten tölti. A család és az ilyenkor szokásos gasztronómiai élvezetek mellett természetesen a mozgásé lesz a főszerep a szünetben. 

„Az ünnepek közötti időre elsősorban Fehérváron egy jó korcsolyázást és vadászatot tervezek, de természetesen az edzésekkel se állok le teljesen. Az egyéni edzéstervemnek megfelelően edzek, vagyis csütörtök és vasárnap kivételével minden nap” – mondta a Vidi tizenegyese. 

Szüksége is van a mozgásra, hiszen minden, ilyenkor szokásos, étellel - hal, rántott hús, töltött káposzta - kényeztetik őt a családban, de természetesen vadhús is lesz az „étlapon”. 

„Szeretem a karácsonyt, eddig rengeteg meglepetés ért már életemben, de nem tudnék kiemelni egyet sem. Idén nem kértem semmit, mert nálunk nem az ajándékról szól a karácsony” – mondta Sándor. 

Mivel soha nem szokott szilveszteri fogadalmat tenni, így idén sem teszi, azt azonban elismeri, akkor lenne igazán elégedett jövő ilyenkor, ha sikeresebb évet zárna mint az idei volt, bár tisztában van vele, nem lesz könnyű felülmúlni a 2011-es sikereit. 

„Idén bajnok lettem és újra bekerültem a válogatottba. Ezek mellett szintén nagy örömre ad okot, hogy sikerült sérülés nélkül letudnom az évet” – értékelt a középpályás. 

Önmaga számára az év legkiemelkedőbb teljesítménye a Sturm Graz elleni hazai Bajnokok ligája selejtező mérkőzésük volt, melyen sikerült győzniük. Ugyanakkor a Kecskemét ellen elveszített kupadöntőt nagy csalódásként élte meg. 

Ugyan számára is jólesik a pihenés, de úgy gondolja, épp ezen kellene leginkább változtatni saját sportágában. „Úgy vélem mindenki számára jobb lenne, ha nem lenne téli és nyári szünet is, hanem csak egy leállás lenne a bajnokságban. Ez a játékosoknak és a szurkolóknak is jobb lenne”. 

A korábban az angol Plymouth Argyle és a bolgár Liteksz Lovecs csapatában is szereplő – utóbbival bolgár kupát is nyerő – játékos nem tartozik az agresszív labdarúgók közé. Ezt talán éppen annak köszönheti, hogy kikapcsolódásként és a feszültség levezetésére „kiegészítő sportágként” bokszolni szokott, ami teljesen megnyugtatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr573502256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása