MOL csapat Futball Blog

Az óceán partján edzett a Vidi

2011.02.05. 19:53 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

A Spanyolországban edzőtáborozó Videoton labdarúgócsapata eddig két edzőmeccset játszott, egy magabiztos, kiütéses győzelem mellett egy balszerencsés vereség a mérleg. A meccsek között az óceán parton edzenek a játékosok.

A Videoton labdarúgói vasárnap óta Spanyolországban edzőtáboroznak. A társaság Fehérvárról busszal kelt útra, pár órás repülés után Palma de Mallorcán landolt, majd újabb buszozás után megérkezett a szállására, amely Jereztől 50 kilométerre fekszik.

A játékosok jó hangulatát növelte, hogy az itthoni fagyos mínuszok után, odakint 22 fokos meleg várta őket.

Az együttes honlapjának információi szerint az első napon két edzést tartott Mezey György vezetőedző. A futball mellett az edzőkomplexumban tenisz-, és golfpálya is található, így a játékosok kiegészítő sportot is űzhetnek, ha van még erejük.

Az első edzőmeccset a Chiclana de la Frontera ellen játszották és a helyi együttes nem késztette jelentős erőkifejtésre a fehérváriakat, akik 4-0-s félidő után 12-1-re nyertek. A spanyol csapat 8-0-nál a játékvezető által erős jóindulattal befújt tizenegyessel tudta bevenni a magyar listavezető kapuját.

Mezey György elégedett volt a látottakkal és az edzésmunkát is dicsérte. A korábbi kapitány figyel arra is, nehogy monotonná váljon a munka, így a szerdai edzést a tengerparton tartotta. Az edzésben a futás játszotta a főszerepet, de több játékos gyakorlattal is színesítették.

A változatosságot segítette, hogy szerdán egy új játékos, a dallamos nevű brazil Cesar Augusto Hermenegildo is csatlakozott a csapathoz. A próbajátékon levő 25 esztendős játékos csatár, játszott a Fluminese együttesében is és a második meccsen már be is mutatkozhatott a Vidiben.

A csütörtöki Cadiz elleni találkozót Alves, Elek és Izing kisebb sérülés miatt kihagyta, de a fehérváriak ennek ellenére uralták az első félidőt. A helyzetek azonban sorra kimaradtak. A Cadiz első komoly lehetőségére az első félidő utolsó percéig kellett várni.

A második játékrészben - miután a Videoton teljes csapatot cserélt – aktívabbá váltak a spanyolok is, de mindkét kapu előtt több helyzet adódott. Gól azonban csak egy születet, ezt sajnos a spanyolok szerezték a 91. percben tizenegyesből. Mezey György a vereség ellenére elégedett volt csapatával, jó helytállásnak nevezte a csapat teljesítményét a spanyol bajnokságban szereplő ellenféllel szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr872640851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása