MOL csapat Futball Blog

Juhász Roland: Nem levezetni jöttem haza

2013.07.20. 08:04 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

juhász.pngA hét közepén a Vidi a nyári átigazolási szezon egyik legnagyobb fogását hajtotta végre, hiszen eldőlt, hogy végleg a csapat játékosa lesz Juhász Roland, aki tavasszal kilenc NB I-es bajnokin már pályára a Vidiben lépett, és három gólt is szerzett. A válogatott védő 2+1 éves szerződést írt alá a fehérváriakkal.

„Hogy miért a Vidi? Az elmúlt fél év miatt, hiszen megtapasztaltam milyen jellegű munka folyik a klub körül és ez nagyon tetszett. Olyan helyre jöttem, ahol tudtam mi vár rám, és egyébként is egyre inkább „nézegettem” már hazafelé” – mondta döntéséről a 77-szeres válogatott labdarúgó.

Elmondta, elsősorban azért érdeklődött a hazai lehetőségek felől, mert már most rengeteg ötlet, gondolat van a fejében a futball utáni életről. „Szeretném, hogy legyen a labdarúgás mellett más elfoglaltságom is, és ha véget ér a pályafutásom ne álljak úgy, hogy nem tudok magammal mit kezdeni” – mondta Juhász.

Azt azonban kizárta, hogy edzőként folytassa, mint elmondta, nem érzi magában azt a megszállottságot, úgy véli az edzői szakmát nem neki találták ki. Bármennyire is szereti a labdarúgást, és erről szól az élete évtizedek óta, szeretné magát más területen is kipróbálni, nem akarja, hogy az egész élete csak a fociról szóljon

„Nem levezetni jöttem haza, továbbra is szeretnék magas színvonalon játszani és erre itt biztos, hogy lesz lehetőségem. A játék mellett elsősorban bizonyítani szeretnék azoknak, akik úgy ítélték meg, nincs bennem több” – mondta elszántságáról a 2009-ben és 2011-ben is Magyar Aranylabdát nyert játékos.

Elárulta, az elmúlt fél-egy évből a legrosszabb az volt, hogy számos kérdés merült fel benne, melyekre nem kapott választ. Azt még elfogadta, hogy az új edzőnek más elképzelései vannak és kikerült az Anderlechtből, de a kérdéseire sem kapott választ és rengeteg energiáját felemésztette a bizonytalanság.

Juhász ennek ellenére megbízhatóan teljesített tavasszal a Videotonban, ahol fiatalkori önmagát is „felidézhette”. Ugyanis többször is előretolták támadónak és ennek köszönhetően három gólt is szerzett. A góllövés egyébként sem áll távol tőle, hiszen a válogatottban is lőtt már hat gólt. Érdekesség, hogy amikor gólt lőtt nemzeti mezben, az együttes mindig nyert.

„A mostani döntésemben elsősorban a család és a legközelebbi barátok véleményét kértem ki. Sokat azonban nem kellett mérlegelni, hiszen egy nagyszerű csapatba, kiváló játékosok közé kerültem” – mondta Juhász, aki Magyarországon és Belgiumban is bajnoknak, kupagyőztesnek és Szuperkupa-győztesnek mondhatja magát.

(Fotó:vidi.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr45415778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása