MOL csapat Futball Blog

Juhász Roland: Szívesen maradnék Fehérváron

2013.06.05. 18:30 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

juhász.pngA Magyar Labdarúgó Szövetség RangAdó díjátadó gáláján - ahol a szezon legjobbjai vehették át elismeréseiket - külön elismerésben részesült Juhász Roland, a Videoton védője is. A nagyszerű labdarúgót 75. válogatottsága alkalmából köszöntötték.

„Nehezen indult a szezon számomra, hiszen előbb egy sérülés miatt kellett kihagynom, majd az Anderlechtnél „parkoló pályára” kerültem. Igazából ez egy folyamat volt, hiszen előbb a csapatból kerültem ki, majd a végén már a keretben se voltam” – emlékezett a szezon elejére az elmúlt évtized legjobb magyar védője.

Elmondta, biztos volt benne, hogy az átigazolási időszak során távozni fog, mivel látta, a belga klubnál nincs esélye visszakerülni a csapatba. Így februárban pont jól jött a Fehérvár ajánlata.

„Egy kicsit féltem, hiszen legutóbb nyolc éve játszottam itthon. Minden játékos tart kicsit az újtól, de hamar bebizonyosodott, a beilleszkedés volt a szerződés legkönnyebb része, hiszen hamar olyan érzésem volt, mint ha évek óta itt játszottam volna” – mondta Juhász arról, milyen hamar sikerült megszoknia a fehérvári öltöző légkörét.

Voltak ugyan keletről és nyugatról is ajánlatai, de szakmailag egyik se jelentett volna előrelépést. Az Anderlecht pénzt szeretett volna kapni érte, de magas kivásárlási ára miatt tisztában volt vele, hogy csak kölcsönbe tud elmenni.

„Július elsejéig szerződés köt Fehérvárra, és szívesen maradnék is. Jó lenne ott végig csinálni egy felkészülést, ahol folytatom a pályafutásomat” – mondta arról, miként képzeli el a jövőjét.

Ez persze nem véletlen, hiszen elmondása szerint nagyon erős a Videoton jelenlegi szakmai stábja, nagyon felkészültek, mind emberi és pedagógiai szempontból is. A vezetőedző José Gomest pedig abszolút korrekt, egyenes embernek ismerte meg.

„Jó volt a tavaszi szezonunk, de van bennem hiányérzet a két kupa miatt, hiszen jó lett volna legalább az egyiket megnyerni. Ugyanakkor a bajnokságban a Győrt nagy bravúr lett volna utolérni. Átéreztem azt, hogy jó újra játszani és pályán lenni. Megkaptam a bizalmat, a formám is egyre jobban visszajött.” – mondta arról mi volt számára a legfontosabb a tavaszi szezonban.

Bízik benne, hogy az Európa Ligában sikerül a tavalyihoz hasonló szereplést produkálni, de tisztában van vele, nagyon sok múlik a sorsoláson is, és több összetevő is szükséges a csoportkör eléréséhez.

„Hallottam, hogy tavaly többen is kritizálták Paulo Sousát, hogy nagyon védekező taktikát dolgozott ki, de úgy gondolom, a továbbjutást nem kell magyarázni. Végül is bejutottak a csoportkörbe és ott sem vallottak szégyent. Bízom benne, hogy jövőre még eredményesebben szerepel a Videoton, remélhetőleg velem” – mondta a válogatottba visszatérő labdarúgó.

(Fotó:vidi.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr935344586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása