MOL csapat Futball Blog

Mindenki a Vidi 12. emberét dicséri

2012.09.14. 13:10 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

vidi-ligakupa.jpgAz elmúlt időszak legjelentősebb magyar futballsikere, hogy a Videoton labdarúgócsapata bejutott az Európa Liga csoportkörébe. Paulo Sousa együttese hosszabbítás és tizenegyesek után verte ki a török Trabsonspor együttesét és lett tagja a főtáblán szereplő együtteseknek.

A klub honlapja a vidi.hu külön cikkben foglalkozik a csapat szurkolóival, akik a találkozó alatt és utáni is fantasztikus hangulatot teremtettek. Garancsi István a klub tulajdonosa kiemelte, nincs annál jobb érzés egy tulajdonos számára, mint amikor közel telt ház előtt lép pályára a csapata.

„Emlékszem, amikor a Vidi tulajdonosa lettem, akkor 4-500 néző előtt játszott a csapat, és a VIP is kongott az ürességtől. A Trabzonspor elleni meccs is megmutatta, hogy mennyire fontos a siker, nem csak a tulajdonosnak, nem csak a klubnak, nem csak a városnak, hanem az országnak is” – mondta a klubvezető.

Úgy véli érdemes volt beruházni a stadionba, amit jól bizonyít, hogy a Slovan, a Gent és a Trabzonspor delegációjának is leesett az álla mindattól, amit fehérvári szereplésük alatt tapasztaltak. Garancsi bízik benne, hogy akik eddig kimentek szurkolni a nemzetközi mérkőzéseikre, azok a csoportmeccsekre is kilátogatnak, és szurkolnak a Vidinek.

Paulo Sousa a csapat vezetőedzője külön kiemelte, az egyik legemlékezetesebb születésnapja volt az idei, amelyet soha nem fog elfelejteni. Ezt elsősorban az elért siker tette emlékezetessé, másrészt pedig az a rengeteg szurkoló, aki kiment a stadionba és hihetetlen hangulatot teremtett.

„Még engem is felköszöntöttek. Ez egészen kivételes élmény volt, amiért nagyon hálás vagyok nekik. Ahogy mindig, a Trabzon elleni mérkőzésen is hajtották, segítették a csapatot és ezzel oroszlánrészük volt a továbbjutásunkban. Azt tapasztalom, hogy meccsről meccsre egyre többen vagyunk a Sóstói Stadionban, ami nagyon nagy segítséget jelent, mert együtt sokkal erősebbek vagyunk, és érezzük is a szurkolók feltétel nélküli támogatását” – mondta a honlapnak a portugál mester.

A játékosként kétszeres BL-győztes szakember reméli, hogy ez a tendencia folytatódik, mert nagyon kemény szezonjuk lesz, hiszen egyszerre kell helytállniuk az Európa Ligában és a több hazai sorozatban is, vagyis nagyon nagy szükségük lesz a szurkolók támogatására.

A csapatkapitány Sándor György úgy fogalmazott, már amikor kifutottak a bemelegítésre, akkor mindannyian ugyanarra gondoltak, hogy milyen remek a hangulat, és milyen jó lenne, ha minden bajnokit ilyen szépszámú néző előtt játszhatnák. „Igazán jó érzés töltött el, és csak pozitív élmények jutnak eszembe ezzel kapcsolatban” – mondta a találkozón egyébként remekül teljesítő játékos. 

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr224776089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása