MOL csapat Futball Blog

A Videoton nyugati módon szolgálja ki a szurkolóit

2012.05.05. 12:15 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

A Videoton labdarúgó-csapatánál mindent megtesznek a szurkolók kiszolgálásáért. Ezalatt azonban, nem csak a stadionon belüli kiszolgálást kell érteni. A tavaszi szezonban több újdonsággal is találkozhattak a Vidi szurkolói a stadionon belül és kívül egyaránt.

Áprilisban a Vasas elleni 4-1-re megnyert találkozón például a fehérvári szurkolótáborral szemben egy óriás kivetítőt helyezett el a klub a MOL segítségével. Ezen a szurkolók minden fontosabb adatot megtalálhattak a meccsel kapcsolatban.

A kivetítő egyébként is kellemes emlék lehet a fehérváriak számára, hiszen a tavalyi bajnokavatás alkalmával egy hasonlón nézhették a szurkolók a fehérváriak idénybeli góljait, amíg a játékosokat szállító busz megérkezett Budapestről.

Ugyanakkor a szurkolók megérdemlik a törődést, hiszen viselkedésükkel sikerült elérni, hogy a Sóstói Stadionban elkezdődhetett a kerítések lebontása, miután az MLSZ elnöksége hozzájárult, hogy a Videoton otthona még inkább családbarát legyen.

Legutóbb a Ferencváros elleni találkozó előtt a stadion több pontján, hatalmas drapériákon feszítettek a Videoton játékosai. A csapatkapitány, Sándor György mellett a meccsen az első gólt szerző Nikolic Nemanja és a tizenegyest kiharcoló Torghelle Sándor, valamint a brazil védő Paulo Vinicius is feltűnt a plakátokon.

Ezek után természetes volt, hogy május 1-jén több ezer ember látogatott ki a Bregyóba, az idei Sportmajálisra, ahol a klub játékosai voltak a rendezvény sztárvendégei.

13 órától 14 óráig a Videoton-Puskás Akadémia két labdarúgója, Molnár Tibor és Jankovics Zsolt várták a Vidi-sátornál az érdeklődőket, 14 órától 16 óráig pedig Sándor György, Gyurcsó Ádám, Szolnoki Roland, Vinícius és Evandro Brandao képviselték a Videoton FC-t.

A játékosok több száz aláírást, posztert és dedikáló-kártyát osztottak szét a Vidi szurkolói között. De nem csak dedikálásra, hanem közös fényképek készítésére is lehetőségük volt a Vidi-sátorhoz kilátogatóknak, akik éltek is ezzel a lehetőséggel.

A Bregyóban felállított nagyszínpadon Gyurcsó és Vinícius még egy mini-interjút is adtak az esemény házigazdájának, Somos Zoltánnak, melyet a jelenlévő több száz érdeklődő hatalmas tapssal jutalmazott.

Összességében egy nagyszerű hangulatú rendezvényen vettek részt a játékosok, és az ünnepi hangulatot csak fokozta, hogy 19 év után vasárnap ismét sikerült hazai pályán legyőzni a Ferencvárost.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr144489007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása