MOL csapat Futball Blog

A karácsony a szeretet ünnepe, nem az ajándékozásé

2011.01.19. 16:36 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

A Videoton labdarúgói már teljes erőbedobással a tavaszi szezonra készülnek. A csapat tagjai jelenleg még itthon, Balatonfüreden és Veszprémben gyakorolnak, a hétvégén edzőmeccs vár rájuk a Spartak Zlatibor Voda ellen, majd a hónap végén Spanyolország legdélebbi csücskébe utaznak edzőtáborba.

A jelentős fizikai megterhelés mellett, talán már el is felejtették a karácsonyi ünnepeket. Ennek ellenére, mi a csapat korábbi és jelenlegi válogatott játékosainál arról érdeklődtünk, mit kaptak karácsonyra, minek örültek a legjobban a fenyőfa alatt.

A klub vezetőedzője Mezey György ugyan kitért a válasz elől, mondván hagy maradjon az ő titka, családi hátterét ismerve – két felnőtt gyermek és egy kispályás csapatra való unoka –, minden bizonnyal őt is számos meglepetés várta 24-én.

A csapat kapusedzője Disztl Péter számára ez egy érdekes karácsony volt, hiszen Budapesten, siófokon és Székesfehérváron is megfordult a családjánál, és természetesen mindenhova vitt ajándékot, és kapott is. Párját például egy berlini szilveszterrel lepte meg.

A klub két jelenlegi válogatottja, Lipták Zoltán és Elek Ákos ugyan viccesen csak annyit mondtak, hogy semmit nem kaptak. Valószínűleg azért ők sem sírtak az ünnepi vacsora alatt, hiszen családjuk őket is számtalan aprósággal meglephette.

Elek esetében nagyszerű ajándék lehet, hogy öccse Bence is már a felnőtt csapattal készülhet, míg Liptáknak az igazi ajándék az év elején jön el, egy esetleges külföldi csapat megkeresése képében.

A rutinosabb játékosok közül, az őszi szezonban a legtöbbet pályán lévő Sándor György úgy vélte, a karácsony a szeretet ünnepe és nem az ajándékozásé, ezért számára sokkal többet jelentett a családjától és barátaitól kapott szeretet, mint a tárgyi ajándékok.

Farkas Balázs jobban szeret adni, mint kapni, így tavaly is inkább vette mindenkinek az ajándékot, mint várta volna bárkitől, hogy meglepjék. Ennek ellenére a fa alatt őt is több meglepetés várta, de a legjobban egy márkás bornak örült.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr232598107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása