MOL csapat Futball Blog

Zajlik az élet a Vidinél

2011.08.05. 13:43 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

Az idei szezont nem úgy kezdte a Videoton, ahogy szurkolói várták. Gyors búcsú a Bajnokok Ligájától, majd a bajnokságban egy hazai győzelem után, meglepően sima vereség Kaposváron.

Ennek ellenére nincs pánikhangulat a klubnál. A csapat edzője a portugál Paulo Sousa egyre inkább magáénak érzi a csapatot, amiben jelentős szerepet játszhat az is, hogy játékosai feltétel nélkül megcsinálnak mindent, amit kér.

A csapat a nyári átigazolási szezonban három spanyol futballistát igazolt, de a héten a fehérváriak játékosa lett Sousa honfitársa Filipe Oliveira, aki kölcsönbe érkezett az olasz Parma együttesétől. A játékos a kétezres évek közepén megfordult a Chelsea-ben is, ahol öt mérkőzésen lépett pályára. A portugál U 21-es válogatottban több mint húsz alkalommal játszott.

A csapatnak a tervek szerint idén mindent (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) meg kellene nyernie itthon, de a vezetők természetesen gondolnak a játékosok kikapcsolódására és a szurkolók kiszolgálására is.

Ennek köszönhetően a Székesfehérváron idén 15. alkalommal megrendezendő FEZEN (Fehérvári Zenei Napok) zenei fesztiválon augusztus 4. és 6. között a Vidi játékosai is tiszteletüket teszik.

Az idei rendezvény egyik érdekessége ugyanis, hogy nem csak a zene- hanem a sportrajongókat is várják a MÁV-pályára, akik többek közt a Vidi játékosaival és a szakmai stáb tagjaival is találkozhatnak.

A játékosok „kocsmárosként” is bemutatkoznak, este a Kodolányi Jazz és Karaoke Bár-nál egészen 20 óráig ők lesznek a pult mögött és csapolják a sört. Itt kötetlen beszélgetésre, dedikálásra is lehetősége nyílik bárkinek, illetve 100 db ingyenjegyet is szétosztanak a fiúk, szintén a szombati Videoton-Diósgyőr bajnokira.

A Vidi szimpatizánsoknak most arra is lehetőségük nyílik, hogy augusztus 4-én 17.30-tól kedvenceik ellen lépjenek pályára, egy élő csocsóbajnokságban. És hogy mennyire komolyan gondolják a részvételt a klubnál, azt jól bizonyítja, hogy az edzői stáb két tagja (Bekő Balázs, Disztl Péter) mellett, szinte minden meghatározó játékos ott lesz a rendezvényen.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr553127984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása