MOL csapat Futball Blog

Dárdai Pál szerint 3-4 gól különbség volt a Vidi és a Mladost között

2013.07.06. 15:40 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

dardai.jpgCsütörtökön este a Videoton 2-1 arányban legyőzte a Mladost Podgorica együttesét a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének első mérkőzésén. A fehérvári Sóstói Stadionban több illusztris vendég is megtekintette a találkozót, többek között Dárdai Pál, korábbi 61-szeres válogatott játékos is, aki szerint a Vidi több góllal jobb volt ellenfelénél, csak ez sajnos nem jött ki.

Dárdai Pál miután Magyarországon, közelebbről Siófokon tölti a vakációját, gondolt egyet, hóna alá kapta fiait és meg sem állt a Sóstói Stadionig, ahol a Videoton Európa-liga mérkőzésen a Mladost Podgoricát fogadta. A fehérváriak hátrányból felállva végül 2-1-re nyertek, a vártnál talán nehezebben, de azt Dárdai Pál is látta, hogy a két csapat között osztálynyi különbség van.

"Elég rosszul indult sajnos a Vidi számára a meccs, de aztán ritmust tudtak váltani és még az első félidőben megfordították az eredményt. A két csapat között legalább három-négy gólnyi különbség van, sajnálom, hogy ez végül nem jött ki a csütörtöki találkozón. Az viszont mindenképpen nagyon pozitív dolog, hogy sokan szurkoltak a helyszínen, a hangulatra nem lehetett panasz" - értékelte a mérkőzést röviden a fehérvári szurkolókat is dicsérő korábbi válogatott játékos a klub hivatalos honlapjának adott interjújában.

Dárdai amúgy annak ellenére, hogy munkája Berlinhez köti, figyelemmel kíséri a magyar labdarúgást, és a Videoton szereplését is. Utóbbit többek között azért, mert korábbi válogatottbeli társa, Torghelle Sándor jelenleg a Vidi labdarúgója. Tavaly sokat találkozott a képernyőn a Videotonnal, hiszen az akkor még Paulo Sousa irányította gárda remekül szerepelt az Európa-ligában, de ha tudja, akkor mostanság is megnéz magyar NB I-es meccseket. Mivel figyelemmel követte a fehérvári csapat szereplését, ezért van összehasonlítási alapja Paulo Sousa és José Gomes tekintetében is.

"Mindig az adott keret határozza meg, hogy milyen focit képes játszani egy csapat. A Sousa-féle csapat másban volt jó mint a mostani, de az mindig az aktuális vezetőedző feladata, hogy megtalálja a legütőképesebb gárdát. A lényeg, hogy a végén eredményes legyen, mindent ez határoz meg" - mondta a korábbi Hertha kedvenc.

Dárdai jelenleg korábbi csapatánál, a Hertha BSC-nél dolgozik, egyelőre még a fiatalokkal, de ki tudja, később akár még a felnőttek mellett is kiköthet.

"Ifjúsági koordinátorként dolgozom a Hertha utánpótlás csapatainál, az U8-U15 közötti korosztályokkal foglalkozom. A klub mögöttem áll, számítanak a munkámra, tehát egyelőre mindenképp ott tervezem a jövőt, és nagyon élvezem is azt amit csinálok, közben pedig rengeteget tanulok" - mondta a 61-szeres válogatott játékos.

Dárdai Pál mindennapjai alaposan be vannak táblázva, mindössze egy valamihez ragaszkodik, mégpedig ahhoz, hogy az ebéded feleségével együtt fogyassza el.

(Fotó/Forrás:vidi.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr755393478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása