MOL csapat Futball Blog

Garancsi: Ez lesz a csapat legfontosabb meccse, mióta itt vagyok a Vidinél

2012.08.29. 11:00 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

garancsi2.JPGGarancsi István a Videoton labdarúgócsapatának tulajdonosa a helyszínen tekintette meg a csapat múlt heti Európa liga találkozóját, melyen a magyar együttes remek védekezésének köszönhetően, bizakodásra okot adó 0-0-t ért el a török Trabzionspor otthonában.

A klubvezető az együttes honlapján a vidi.hu-n elmondta, minden, a futballba befektetőnek és a futballban dolgozónak azt kívánja, hogy átélhesse azt a frenetikus hangulatot, amit a meccs előtt és az első félórában csináltak a Trabzon hívei.

Azt, hogy a Paulo Sousa által irányított együttes nem rettent meg, egyértelműen a portugál szakember munkájának titulálja. „Az a szisztematikus és precíz munka, amit végzünk, talán most hozta meg a leglátványosabb eredményét” – mondta Garancsi.

Ugyancsak leírhatatlan érzés kerítette hatalmába, amikor a török szurkolók a meccs után a Vidit felállva megtapsolták. Garancsi szerint a török szurkolók egyébként is roppant barátságosak és sportszerűek voltak.

Ismét kihangsúlyozta, hogy roppant elégedett Sousa munkájával, de roppant büszke az egész csapatra. „A fiúk kitűnő teljesítményt nyújtottak, amihez a Paulo Sousa vezette szakmai stáb hihetetlenül profi munkája is elengedhetetlen volt. Paulóék – szokás szerint - minden részletre kiterjedően készítették fel a fiúkat az ellenfélből, munkájukat az is dicséri, hogy semmivel sem tudott meglepni minket a Trabzonspor” – nyilatkozta a klub honlapján.

Garancsi szerint a taktikai utasításokat a csapat nagy fegyelemmel valósította meg. Kiemelte, ma már rengetegen ezt a fegyelmet említik egyik védjegyükként, amit nagy elismerésnek tart. Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a Vidi öt EL-meccsén mindössze egyetlen gólt kapott és a veretlenségét is őrzi még.

„Ez lesz a csapat legfontosabb meccse, mióta itt vagyok a Vidinél! Túlzás nélkül mondhatom, hogy történelmi jelentőségű mérkőzés lesz, így természetesen sokat várok ettől az összecsapástól” – mondta a klub első embere.

A csapat mellett legalább annyira bízik a szurkolókban, mert a tömött lelátó hihetetlen plusz erőt és motivációt jelent a pályára lépőknek, erre pedig most nagyon nagy szükségük lesz. Főleg annak tükrében, hogy valószínűleg a török szurkolók részére fenntartott szektor is tele lesz.

Garancsi szeretettel várja az NB I-es klubok ügyvezetőit és vezetőedzőit illetve a futballakadémiák képviselőit, hogy együtt szurkolják ki a csoportkörbe kerülést. Úgy véli, aki igazán Vidi szurkolónak érzi magát, annak kötelező ott lennie a visszavágón, hogy a csoportkörbe szurkolják a csapatukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr594738607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása