MOL csapat Futball Blog

1000-szeres pénzt hozhat a Videoton BL-győzelme

2011.07.07. 14:50 | MOL Csapat Blog | Szólj hozzá!

A Videoton labdarúgócsapata megnyerte a labdarúgó bajnokságot, így kiharcolta magának a jogot, hogy indulhasson a Bajnokok Ligájában. A fehérváriaknak ez volt az első bajnoki címe, így most először mérethetik meg magukat a legrangosabb európai kupasorozatban.

Paulo Sousa együttese a második körben kapcsolódik be a küzdelmekbe, első ellenfele a Szabics Imrével felálló osztrák Sturm Graz lesz. A szurkolók szerint a két együttesnek azonos esélyei vannak a továbbjutásra, de a fogadóirodáknál még a Vidi végső BL-sikerére is lehet fogadni.

Van olyan iroda, ahol már az első meccsre is lehet fogadni, és a Sturm hazai sikere 1.65-szörös pénzt jelentene, míg egy esetleges fehérvári pontszerzés ennek több mint a kétszeresét, 3.60-szoros pénzt hozhat a konyhára.

Ha a Vidi bemutatkozásként megszerezné a győzelmet, az a szerencsés fogadónak ötszörös pénzt jelentene. Ugyanakkor a továbbjutás szempontjából ennél jóval kisebb a különbség, hiszen az osztrákok továbbjutása 1.45-ös szorzóval szerepel, míg Polonkaiék továbblépése a következő körbe 2.55-szörös pénzt jelent.

Van olyan iroda, ahol arra is lehet fogadni, milyen messze jut a Videoton. Az első körös búcsú két és félszeres pénzt hoz, de ha a csapat eljut addig, hogy a főtáblára kerülésért játszhat, akkor a befektető közel háromszoros pénzt kaszálhat.

A csoportkörbe kerülés négy és félszeres oddsal szerepel, de ha az Európa Ligában vívják ki a csoportkörbe jutást, akkor az erre fogadó játékos hétszeres pénzt nyerhet.

A Bwin az egyetlen olyan iroda, ahol a Videotonra, mint végső győztesre is lehet fogadni. Ha valaki esetleg így akar meggazdagodni, nem is kell sokat kockáztatnia, hiszen André Alves és társai BL-győzelme 1000-szeres pénzt ér.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-futball.blog.hu/api/trackback/id/tr23043861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása